Välkommen till Täby Rehab Center
Open
X

Pilates.

Pilates Matwork

Pilates är en skonsam och effektiv träningsform för dig som vill ha en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp. Pilates fokuserar på bålstabilitet vilket innebär att man stärker mage, rygg och stabiliserar därmed ryggraden. Alla rörelser utförs på en matta i ett lugnt och harmoniskt tempo. Tekniken ger bättre hållning, löser upp muskelspänningar och återger kroppen dess naturliga rörelsemönster, vilket ger en ökad känsla av välbefinnande.

Kursstart: 11 februari 2019, fullbokad
Fortsättning 1, erfarenhet, 1-2 terminer
Måndagar 18.15-19.30
Ledare: Anki.B.Magnusson
12ggr

Kursstart: 11 februari 2019
Fortsättning 2, erfarenhet, 2 terminer eller mer.
Måndagar 19.45-21.00                                                                        
Ledare: Anki.B.Magnusson
12ggr

Antalet deltagare i grupperna är begränsade.
Pris klicka här.

Anki B-Magnusson

Anki har arbetat med dans ,sång och teater i ca 20 år. Hon utbildade sig på Balettakademien i Stockholm samt fortsatte studierna i New York. Hon har haft roller i olika musikaler bl.a. Nine ,Pelle Svanslös och Cabaret på Oscars Teatern, West Side Story, Cats på China Teatern och på Scandinavium i Göteborg , Elvira Madigan med Riksteatern m fl. Anki har arbetat med TV och krogshow på Hamburgerbörs i Stockholm samt i Malmö och Göteborg.
1978 startade Anki sin egen Pilates träning för Anna-Lena Bergström på Balettakademien och har sedan tränat vidare med Anna-Lena i olika studios. År 2004 och 2008 har Anki gått Pilates utbildning på Danshögsskolan i Stockholm.