Välkommen till Täby Rehab Center
Open
X

Pilates.

Funktionell träning med pilates, core och yogagrunder 

I denna kurs arbetar vi med optimering av kroppens funktioner med influenser från såväl yoga, pilates, kampsport och dans. En skonsam och effektiv klass utlovas för dig som vill ha en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp. Träningsformen bygger upp flexibilitet, balans, styrka och uthållighet. Vi arbetar med hållning, rörlighetsövningar, uthållighet, styrka i ett anpassat tempo.
Vi strävar efter att ge kroppen möjlighet till ett naturligt rörelsemönster för en ökad känsla av välbefinnande. Då det går bra att anpassa övningarna efter olika svårighetsgrad så passar tr
äningsformen såväl den vana som den mindre tränande utövaren.
Nytt för hösten!
Med anledning av Covid-19, vänligen ta med egen handduk att lägga på yogamattan och filt.

Kursstart 
Tisdagar kl 17.30-18.30. Stora salen
Period 1. vecka. 34-41: 18 aug – 6 okt. 8 ggr
Period 2. vecka. 42-50: 13 okt – 8 dec  8 ggr

Ledare: Annika Hugo

Antalet deltagare i grupperna är begränsade.
Pris klicka här
Anmälan klicka här

Presentation av Annika Hugo
Annika har en lång erfarenhet från friskvårdsbranchen där hon instruerat lugnare klasser i flertalet former och koncept såsom yoga, pilates, yogalates, mental träning och qi gong likväl som vatten- dans- och styrkeklasser. Hon har arbetat med friskvård på de stora gymkedjorna samt inom SPA- och hotellvärlden. Hon har en stark känsla för att integrera såväl avslappnings- som konditions- och styrketräning i hennes dagliga arbete som fysioterapeut. Genom att hjälpa dig att hitta glädje, utmaning och kontinuitet i din träning guidar hon dig gärna till en kropp och ett liv som fungerar så optimalt och välfungerande som du önskar.