Välkommen till Täby Rehab Center
Open
X

Kundaliniyoga & medveten närvaro.

Kundaliniyoga & medveten närvaro
Varmt välkommen att öka ditt välbefinnande med kundaliniyoga och medveten närvaro. Kundaliniyoga (som den Medicinska yogan härstammar ifrån) är en dynamisk och mjuk form av yoga som både ökar din
energi och styrka samt skapar lugn och ro. Yoga balanserar kroppen och sinnet, stärker immunförsvaret, sänker blodtryck m.m. Vi jobbar med kroppen, sinnet och andningen i varje pass.  Inga förkunskaper krävs – alla kan vara med,  både du som är van vid att yoga och du som är nybörjare! Prova-på-yoga gärna vid ett tillfälle, och om du väljer att fortsätta yoga, så drar vi av detta första tillfälle. I mån av plats kan du även hoppa in senare i kursen. 

Kundaliniyogan ger en helhetssyn på livet. Yogan består av olika rörelser och positioner, andning, hand- och fingerpositioner, kroppslås, meditationer och reciterande av mantran. Rörelserna och positionerna är ofta enkla. Olika andningstekniker och användandet av mantran gör yogan extra kraftfull. Ordet kundalini betyder livskraft och yoga betyder att förena. Att utöva yoga väcker, stärker och förenar livskraften i kroppen, sinnet och själen.

Ring gärna om du har frågor!
 Lotta Amneby-Maxe lotta@metamorfo.nu mobil 073-6260521