Välkommen till Täby Rehab Center
Open
X

Kundaliniyoga & medveten närvaro.

Kundaliniyoga & medveten närvaro
Klicka här för Info tid och pris.

Varmt välkommen att öka ditt välbefinnande med kundaliniyoga och medveten närvaro. Kundaliniyoga (som den Medicinska yogan härstammar ifrån) är en dynamisk och mjuk form av yoga som både ökar din
energi och styrka samt skapar lugn och ro. Yoga balanserar kroppen och sinnet, stärker immunförsvaret, sänker blodtryck m.m. Vi jobbar med kroppen, sinnet och andningen i varje pass.  Inga förkunskaper krävs – alla kan vara med,  både du som är van vid att yoga och du som är nybörjare! I mån av plats kan du även hoppa in senare i kursen. 

Kundaliniyogan ger en helhetssyn på livet. Yogan består av olika rörelser och positioner, andning, hand- och fingerpositioner, kroppslås, meditationer och reciterande av mantran. Rörelserna och positionerna är ofta enkla. Olika andningstekniker och användandet av mantran gör yogan extra kraftfull. Ordet kundalini betyder livskraft och yoga betyder att förena. Att utöva yoga väcker, stärker och förenar livskraften i kroppen, sinnet och själen.
Nytt från hösten 2020!
Kursen är i stora salen med gott om utrymme för dig som yogar, med anledning av Covid-19. Vänligen ta med egen handduk att lägga på yogamattan och filt.
Lotta ger även direkt-streamad/onlineyoga för dig som väljer att ENDAST fortsätta yoga hemifrån pga corona, priset blir då lite rabatterat med 15% och du får en spellista så du kan använda samma musik hemifrån.

Ring gärna om du har frågor!
Lotta Amneby-Maxe lotta@metamorfo.nu mobil 073-6260521