Nyheter

Posted on 11 maj, 2016 · Posted in Uncategorized

Patrik Podlipny
Leg. Kiropraktor
Bokning sker via receptionen.

Patrik Podlipny är legitimerad kiropraktor och är en av två grundare till Winback AB tillsammans med Joakim Hugo. Sedan starten 2011 har Winback erbjudit evidensbaserad vård inom kiropraktik, naprapati och fysioterapi samt bedrivit utbildningsverksamhet för legitimerad vårdpersonal. På Winback finns  stor kunskap inom manipulationsbehandling men även fokus på den aktiva patienten. Primärt har inriktningen varit på privat sjukvårdsförsäkring, utbildningsverksamhet och privat vård men Winback har även under flera år bemannat olika primärvårdsenheter i Storstockholm med högkompetenta kiropraktorer.

Patrik har under sin karriär kontinuerligt fortbildat sig inom såväl manuell behandling som rehabiliteringsträning och ett mer komplext omhändertagande av patienter med långvarig smärta. Hans absoluta specialitet är dock den manuella behandlingen med fokus på manipulationsbehandling, som är den kiropraktiska grunden. Han har lång erfarenhet av att möta patienter inom allt från högpresterande idrottsaktiva till de med långvarig smärtproblematik. Patrik har även varit delaktig i framtagandet och genomförandet av de kurser inom manipulationsbehandling som Winback kontinuerligt hållit sedan 2013. Patrik är även en omtyckt personlig tränare som kan guida dig tryggt mot dina mål i gymmet.

 

____________________________________________________________________________________________________

OBS! Fr o m 1 september höjer Region Stockholm återbudsavgiften till 400:-
___________________________________________________________________

Återbud till fysioterapeut/sjukgymnast/terapeut skall lämnas senast 24 timmar före bokad tid annars debiteras 400 kr.
Vid uteblivet besök debiteras 400 kr. Detta gäller även vid innehav av frikort och under 18 år eller över 85 år.

 

ANGÅENDE CORONAVIRUS
Personer över 70 år bör begränsa kontakter med andra människor så långt det går under en tid framöver, enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Om du uppvisar symtom som tillexempel halsont, hosta, förkylningssymtom eller feber ber vi dig avstå från att besöka oss på mottagningen, många av våra
patienter/besökare är infektionskänsliga.
Du är välkommen tillbaka när du är symtomfri.
Tack för visad hänsyn!
Håll dig uppdaterad på Folkhälsomyndigheten.se
Folkhälsomyndigheten om träning

Folkhälsomyndigheten om COVID19