Välkommen till Täby Rehab Center
Open
X

Eva Aspegårdh.

Jag är certifierad yogalärare av Yoga alliansen, med fördjupning i mindfulness och auyrveda, har undervisat Hatha yoga sen 2006 och även arrangerat workshop och yoga retreat.

Yoga för mig är att balansera den yttre och den inre världen, stanna upp och vara lyhörd för kroppens signaler. Skapa en balans mellan aktivitet och vila.

Jag arbetar även som friskvårdskonsulent och massageterapeut. Yogan har hjälpt mig att vara medvetet närvarande i stunden med mina kunder och i min vardag.

Varje möte med mig själv på mattan, där jag fysiskt och mentalt går in i en stund i mitt egna tempel, ger mig energi, stillhet och starkare självkänsla. Sedan kan jag möta verkligheten utanför med helt andra ögon. Jag tycker om den fysiska delen i Hathayogan, där andningen synkroniserar med asanas (positioner) i ett härligt flöde, lika mycket som jag tycker om stillheten i yogan där kropp och själ får stanna upp och reflektera Yinyogan.

I mina pass vill jag förmedla till dig glädje, lätthet, stärka din inre livskraft och hitta utrymme till andetaget i din kropp. Våga ta steget att gå utanför din bekvämlighetszon och var lite nyfiken på yogamattan!”

Carpe Diem! (Fånga dagen!)