Välkommen till Täby Rehab Center
Open
X

Lotta Amneby-Maxe.

Lotta Amneby-Maxe

Det gläder mig att fortsätta leda yoga på Täby Rehab. Yogan hjälper mig att hitta in i lugn och ro, att förankra mig i min kropp och lugna ner tankeflödet. Att få landa i sig själv och för en stund medvetet välja bort ”bruset i vardagen” som omgärdar oss. Att dra in tentaklerna och bara bli medveten om kroppen, andetaget och sinnet. Lyssna in hur kropp och sinne mår ”just nu” och att med hjälp av ett accepterande och inkännande sinne ta hand om sig själv genom bl.a. medvetna yogarörelser och medvetna andetag. När vi förlänger andetaget svarar parasympatiska nervsystemet och vi upplever oss per automatik lugnare och mer harmoniska.

Efter en annorlunda vår i och med Covid19 hade jag möjligheten att prova på att sända mina pass online (via zoom) samtidigt som jag ledde yogan för dem som valde att närvara i lokalen. Till hösten (2020) fortsätter jag med detta, så mina yogadeltagare har möjlighet att yoga hemifrån vid minsta förkylningssymptom. 

Jag är Kundaliniyoga- och meditationslärare, Medicinsk yogainstruktör, utbildad enligt KRI The Kundalini Research Institute, Gravidyogalärare & Mamma-babyyogainstruktör. Sedan 2016 har jag haft glädjen att leda yoga och meditation i Täby för vuxna, yoga för elever på högstadiet och startade även upp yoga för nyanlända kvinnor ht-17. Jag är även gymnasielärare på deltid, där jag varvar medveten närvaro/mindfulness med lektionsinnehållet. Det är underbart att se hur stressade elever blir mer fokuserade och lugna efter övningarna.

Kontakta mig gärna om du har några frågor gällande kursens innehåll. Sat nam!
lotta@metamorfo.nu mobil 073-6260521

Varmt Välkomna!