Välkommen till Täby Rehab Center
Open
X

AshtangaFlow kurs/Helgkurs.

Terminskurs

AshtangaFLOW är en kraftfull och fysisk yogaform. Syftet med yogaträningen är att finna inre och yttre styrka, den mentala, den fysiska och uppnå det genom medveten andning och fysisk rörelse. Yogan vill finna balans i olikheter, finna en balans och en harmoni i allt du gör och det sätt du väljer att leva ditt liv på. Yogan är ett redskap att luta sig mot och som ska göra det lätt att leva ett bra liv. Livet går som i cirklar, ibland går det upp och allt bara flyter på och allt känns enkelt och lätt, ibland går det ner, känns tungt och man stöter på hinder, så är det även i yogan, men vissheten om att det alltid går runt gör att vi kan slappna och släppa taget och ha tro på att vi kommer tillbaka upp igen. Oavsett varför du väljer att yoga så får du något extra på köpet.

AshtangaFLOW , onsdagar klockan 17.45-19.00 (10 tillfällen)
AshtangaFLOW , onsdagar klockan 19.15-20.30 (10 tillfällen)
Datum för kurstillfällen: 19/8, 26/8, 2/9, 16/9, 30/9, 14/10, 21/10, 4/11, 18/11, 2/12. 
Grupperna kommer att vara små med max 15 deltagare för att läraren ska kunna ge eleven bästa möjliga stöd på yogavägen!”Fulltecknad, maila eva-lott.frolin@rehab.se om du vill stå på väntelista.”
Det kommer att vara gemensamt kurstillfälle i Andrummet på Täby Rehab Center,  den veckan gruppen inte träffas så yogar du själv hemma med din praktik.

Pris klicka här
Anmälan klic
ka här

Plats: Täby Rehab Center, Kemistvägen 1, Täby

IMG_0323
 Yogaannika@me.com,
070-2324575

 

 

 

Helgkurs 26-28 juni 

”Yogans ringar på vattnet ”
med Annika Berger
Pris klicka här
Anmälan klic
ka här
Fredag  kl 17.30-19.15
Lördag  kl 08.30-10.00
Söndag  kl 17.30-19.30
Pris: 995 kr
Jag tror vi behöver fylla på för att hitta kraften.
Under denna helg fokuserar vi på att hitta nya perspektiv genom solhälsningar och i yogapositioner. Vi arbetar fysiskt och mentalt för att bygga upp styrka att kunna lyfta oss själva till nya höjder. Den inre styrkan finns alltid med som en central roll då Annika undervisar.
Genom medveten andning och aktiv rörelse jobbar vi oss fram på mattan genom positionerna. Yogan vill finna balans i olikheter, finna en harmoni i det vi gör och det sätt vi väljer att leva vårt liv på. Yogan är ett redskap att luta sig mot och som kan göra det lättare att leva ett vackert liv. Vi lägger tid på att praktiskt hitta vår kärna, den fysiska och den mentala. Och hur vi genom den kroppsliga styrkan kan hitta vår inre mentala styrka. Och tvärtom.
Den här helgen är även för dig som är nyfiken på yogan och dess ringar på vattnet.
Salen vi är i är stor och med högt i tak. Det är gott om plats att sprida ut yogamattorna och enkelt att hålla avstånd. Eventuellt flyttar vissa delar ut om vädret tillåter.
Yogalärare Hälsopedagog
Yoga by Annika Berger AB
070 – 23 24 575
Täby Rehab Center, Kemistvägen 1.  
Välkomna!